rondje Lonneker

Lengte: 37 km, datum gepubliceerd: 18-04-2014Download deze route
De route begint bij cafe Sprakel in Lonneker en gaat over verharde wegen en fietspaden voorzien van greffel.
Parkeren kan op het dorpsplein en de omliggende straten in het dorp. De route is ongeveer 36 kilometer We vertrekken vanaf het dorpsplein en aan de rand van Lonneker komt u de Lonneker molen tegen deze is op woensdagmiddag en zaterdagmorgen geopend.
Wij vervolgen de route en komen langs de golfbaan en even later langs de Judith hoeve hier is een theeschenkerij waar u kunt pauzeren vervolgens gaan we verder en komen bij het aboretum Poort-Bulten hier groeien meer dan 1000 verschillende bomen en struiken en tevens is hier de gelegenheid om iets te drinken.
Hierna vervolgen we onze weg over de kerkepaden richting Losser.
In Losser komen wij langs DE Oelermars een zandafgraving waar een vogelkijkhut waar u een prachtig uitkijkt op DE oelermars.
Wij vervolgens onze weg en gaan de grens over naar Duitsland en komen uit bij de oude grensovergang Overdinkel-Gronau hier is een viszaak waar u ook koffie kunt krijgen en schuin aan de overkant is een Italiaans restaurant.
Hierna vervolgen wij onze weg via Duitsland en komen in Gronau op het laga terrein aan hier vervolgen wij de route langs het riviertje de dinkel en komen aan in de plaats Losser . Wij vervolgen onze weg en komen door het gebied De Zoeker en Het Hoge Boekel en bereiken zo ons eindpunt in Lonneker.

Terug naar overzicht