Totaal aantal GPStroutes
GPStracks Motor- Fiets- Mountainbike- Skeeler- Wandel & Kanoroutes
Totaal aantal GPStroutes
6108 GPS routes
   
Waypoint, Navigatie & Communicatie

rss feed

rss feed

Uitleg over Rss

Add to Google

:: Nieuws gedetaileerd ::

 

     
:: 05-07-2012 :: GPSwijzer (Vernieuwd), haal alles uit uw GPS

 

Het Handige boekje om alles uit uw GPS te halen.

Ondanks het compacte formaat biedt GPS wijzer een schat aan informatie voor zowel de beginnende als meer ervaren GPS-gebruiker. Een geweldig hulpmiddel om je toestel sneller onder de knie te krijgen en er vervolgens het maximale uit te halen.

GPS wijzer maakt je wegwijs in de snelle wereld van de navigatietechnologie. De heldere uitleg en instructies brengen GPS-plezier binnen handbereik en maken verdwalen onmogelijk. In deze herziene editie worden onder andere de nieuwe serie apparaten van Magellan (inclusief bijbehorende software) beschreven, zijn de nieuwe Garmin-apparaten toegevoegd, de oude apparaten worden verkort weergegeven en zijn voor de sporters de Garmin Edge-apparaten en workouts toegevoegd.

In GPS wijzer worden met name outdoortoestellen beschreven, ook bekend als wandel- en fietsnavigatie. Het eerste deel van het boek gaat over de bediening van de toestellen. De meest gangbare (Garmin en Magellan) toestellen worden hierin uitgebreid besproken. Minder gangbare toestellen worden in aparte hoofdstukken besproken. Onderwerpen die je in deel 1 tegenkomt zijn: de basis instellingen van je gps, het gebruik van waypoints, tracks (ook het downloaden van tracks), het maken van een route op de gps, de tripcomputer en verdere instellingen en opties op de toestellen.

Deel twee van GPS wijzer biedt leerstof voor gevorderden. Hierin wordt onder andere het gebruik van kaartmateriaal in de gps besproken met daarbij uitleg over de verschillen tussen de beschikbare kaarten. Verschillende mogelijkheden van gps software worden doorgenomen. Ook het routes berekenen op de computer en het toestel, POI's (Points of Interest) gebruiken en geocaching vind je hier terug.

En natuurlijk: veel van die zaken vind je ook op internet. Op plekken als mywaypoint.nl, forum.gps.nl en tv.gps.nl. Maar door z'n compacte formaat neem je de GPS wijzer ook makkelijk onderweg mee. Zodat je tijdens een rustpauze, in de zon liggend in het gras, theorie en praktijk bij elkaar kunt brengen.

Naar de bestelpagina om uw GPSwijzzer te Bestellen

 
     

 
Terug naar Hoofdpagina

 

 

 

 

 

 

  
Over GPStracks | Adverteren | Overeenkomst | Kontakt

 


Bestellen Onroute Fietskaart

Bestellen Onroute Motorkaart

Bestellen Onroute 1001 Routes

Bestellen Onroute Wandelkaart Bekijk uw eigen track op Google-map

 Montfoort - Lekdijk
 Fiets en wandel route Lu
 Wandeling Needse Berg
 Ten Cate rit 2018
 BdR mtb route
 11 Dorpenroute rond Tilb
 Wandeling Landgoed Overi
 Rondje Twente / Gelderla
 Rondje Utrecht Gouda en
 Rondje Gildehaus Duitsla
 rondje Am Knittenberg in


Overzicht alle GPS routes

Download Google-Earth

www.fietsen.123.nl

www.fietsen.123.nl

fietsroute.org

jooble.co.nl
jooble-be.com